Ψυχομετρικά τεστ

Ψυχομετρικά τεστ

Στην σελίδα αυτή, θα βρείτε διάφορα ψυχομετρικά τεστ τα οποία δεν υποκαθιστούν φυσικά την κλινική εκτίμηση και αξιολόγηση, παρ’όλα αυτά αποτελούν έναν καλό δείκτη εντοπισμού ενός ζητήματος που έχει αρχίσει να απασχολεί το άτομο και το οποίο πιθανώς, να αυξηθεί σε ένταση και συχνότητα στο μέλλον, εφόσον δεν αντιμετωπιστεί κατάλληλα.

Σε αυτό το πλαίσιο, τα ψυχομετρικά τεστ βοηθούν στον έγκαιρο εντοπισμό ενός προβλήματος, με τελικό σκοπό, το άτομο να απευθυνθεί εγκαίρως σε ειδικό.Επιλέξτε παρακάτω, το τεστ που σας ενδιαφέρει (υπό κατασκευή και διαρκή εμπλουτισμό). Κατά την πορεία του τεστ, θα χρειαστεί να απαντήσετε σε συγκεκριμένες ερωτήσεις, μετά την ολοκλήρωση των οποίων, θα δοθεί το αποτέλεσμα ανάλογα με τις απαντήσεις που έχετε δώσει.

Τα συγκεκριμένα τεστ απευθύνονται και διερευνούν καταστάσεις κοινωνικής φοβίας, καταθλιπτικής διαταραχής,γενικευμένης αγχώδους διαταραχής και κακοποίησης γυναικών.

Σημείωση : Κανένα στοιχείο δεν καταχωρείται σε αυτή την ιστοσελίδα

Επιλέξτε το ψυχομετρικό τεστ που σας ενδιαφέρει..

Διερεύνηση Κατάθλιψης κατά Aaron Beck


Τεστ 21 ερωτήσεων, που ανιχνεύει την παρουσία και σοβαρότητα κάποιων συμπτωμάτων κατάθλιψης. Αναπτύχθηκε από τον John Rush, MD, ψυχίατρο στο University of Texas Medical Center.

Test Κοινωνικής Φοβίας

Τεστ 13 ερωτήσεων, που ανιχνεύει την παρουσία και σοβαρότητα συμπτωμάτων Κοινωνικής Φοβίας. Με τον όρο «κοινωνική» φοβία, προσδιορίζουμε συμπτώματα και βιώματα που έχουν να κάνουν με την επαφή με άλλους ανθρώπους.

Κλίμακα διερεύνησης Γενικευμένης Αγχώδους Διαταραχής


Τεστ 13 ερωτήσεων, που χρησιμοποιείται για να προσδιοριστεί αν και εφόσον υπάρχουν στοιχεία Γενικευμένης Αγχώδους Διαταραχής.Η Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή είναι μια συνεχής κατάσταση άγχους και ανησυχίας που το άτομο δυσκολεύεται να ελέγξει.

Κλίμακα διερεύνησης κακοποίησης γυναικών


Τεστ 7 ερωτήσεων, που χρησιμοποιείται για να προσδιοριστεί αν και εφόσον κάποια γυναίκα είναι θύμα κακοποίησης σε μια ερωτική ή οικογενειακή σχέση. Διερευνά σεξουαλική, ψυχολογική ή συναισθηματική κακοποίηση.