Ψυχίατρος Online | Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής,Χρήστος Κακουλίδης

Αν έχετε ραντεβού, εισέλθετε πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο. Δώστε τον κωδικό πρόσβασης για να εισέλθετε στην αίθουσα συνεδρίας.


Για την κλήση δεν απαιτείται το κατέβασμα οποιουδήποτε προγράμματος. Εισέρχεστε μέσα από τον περιηγητή του υπολογιστή σας, ο οποίος χρειάζεται να είναι είτε Google Chrome, είτε Firefox.


Αν καλείτε από Android κινητό, χρειάζεται να έχετε τον Google Chrome(υπάρχει ήδη προεγκατεστημένος στο Android) ή τον Mozila Firefox. Μπορείτε να κατεβάσετε τον Firefox από το Google PlayStore ΕΔΩ


Αν καλείτε από iPhone μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Apple Store από ΕΔΩ. Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, όταν σας ζητήσει όνομα δωματίου (Room Name) θα βάλετε “psychiatrosonline” και τον κωδικό εισόδου φυσικά, εφόσον σας έχει αποσταλεί.


Μπορείτε να κάνετε έναν έλεγχο του συστήματός σας, (Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε START για να αρχίσει ο έλεγχος)για να δείτε αν η κλήση θα είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί, από ΕΔΩ


Συνίσταται να δείτε τα παρακάτω βίντεο, πριν κάνετε είσοδο, για να μη χαθεί χρόνος σε τεχνικές λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.


Οδηγίες για χρήση της πλατφόρμας με Firefox

Οδηγίες για χρήση της πλατφόρμας με Chrome